Saturday, January 1, 2011

gOOd bye 2010..welCOmE 2011

sekejap je ase..dah masuk taun baru..
terlalu banyak yang berlaku pada taun 2010..
aku tak kan lupakan saat itu..(kalu nak cter mmg x larat) huhuhu
aku harap semua 2 memberi aku kenangan tak kira suka atau pun duka..

2011..aku sambut nye d'kuala lumpur..hahahah..
tak pasal2 sampai terbabas kt cni..rancang asal nak atar aku balik perak..
xpi xpe lah aku dapat jumpe ngn adik aku..indu gak kt dye..

alhamdulilah..aku masih di'panjangkan umur..
aku masih lagi d'beri nyawa untuk terus menjadi khalifah d'bumi ni..
masih dapat berada d'samping owg2 yang aku sayang..
tapi aku masih lagi insan yang tak sempurna...
insyallah..aku ingin berubah..
sooo..azam taun ni yee???
umm aku nak jadi budak yang lebih abek dari sebelum ni..
sebelum ni baek dah cume nak jadi lebih baek lagi..(perasan)

dan aku nak study elok2..tak nak dah kne repeat2 lagi untuk next sem..
aku nak cube jatuh cinta dengan kos aku ni..
sebenarnye masih belum tumbuh lagi minat aku dengan kos ni..
tak tahu lah knape..xpi..untuk taun baru ni..tuhan buke kan pintu hati aku untuk menerima ni semua..
dan aku harap suatu hari nanti aku mungkin akan  menjadi seowg planner yang berjaya..
insyallah..sape tahu kan..?? nanti boleh aku rancang bandar kelantan..huhuhuhu..

soo..xde pe ase nak tulis..jadi akhir kte..selamat datang 2011..
harap taun ni memberi aku kegembiraan dan kejayaan yang aku impikan selama ni..

 






2 comments:

  1. u nk jd budak yg lbih baek??? hello!! kte dh 19taon tau..jgn nk prsan jd bdk lah..hahaha..sdr dri ckit..

    ReplyDelete