Wednesday, December 29, 2010

peNinG & bINgUng

hari ni 29.12.2010 genap 2 bln aku ngn my love ( love lah sgt)
tapi ntah lah nape aku rasa aku ngn dye bkn kapel..huhuhu
yelh agpun dulu aku ng dye hanye kwn tapi tetiba jd k'ksih..
ummm mula2 susah gak nk caye..cm lucu je..

tapi akhir2 ni kteowg dh x contact xthu lh nape...??
aku ade wk slah ke haa??? ase nye xde lak..msuk mlm ni 3 hari dh xdgr kaba brita..
last jumpe pn mase g kbmall 2 je...xpi 2 pun kteowg cm xknl je..
xbyk ckp..npe ekkk??? aku pning lh pkir..
tapi kalu ngn kawan aku SYAMIMI  (bkn dngki tau ngn u..juz nk luah je)
2 bukan maen ag..byk lak cter nye...
cedih pn ade kadang2..aku spe lah kt mata dye ekk
nak tak nak je layan aku nii...
dah lah ari 2 munkgkir janji..
kte nk jmpe..xpi xjmpe2 gak..konon ade hal penting..ummm hampeh btl!!!

kalu msj pun jarang2 je...dh lah kteowg msj lwt2..xprnh nk awl..
aku kadang nk gk msj 24 jam..bkn lh 24 jam bkn juz msj lh xnk lh mlm je..
ni buat aku suka bandingkan dengan yang dulu ni..
padan muke 2 ade dh gtal nk kapel ngn owg laen tanggung lh sendiri..:(
yelah laen owg laen care nye..mybe penting kan keje dari hal peribadi ni..kot lah..

aku ni sape ekk bg dye..??? eee bnciiiiiii


No comments:

Post a Comment