Wednesday, December 29, 2010

yOU eVertHing in mY Life

nth nape aku terasa nak cter pasal dye..
tapi aku memang nak cter tentang dye..aku tak kire..hahaha
dye adalah kawan aku..dulu kami memang tak rapt xpi sejak aku tinggal diasrama
aku dan dye jadi rapat disebabkan kwn aku..NABILAH..tq nabilah..
aku tak tahu nape tiba2 aku jadi sedih sgt ari ni...
selalu nye x de lah cm ni..smpai aku nangis..
tapi selepas aku dengar lagu YOU tiba2 aku jadi sayu sangat..
dan terus aku teringat kt my lovely NURSYAMIMI aku cedih sgt..
dan aku terus post lagu 2 untuk dye..hehehehe...
dalam ramai kawan2 aku..alhamdulilah tuhan masih pilih dye m'jadi sahabat aku..
aku harap hubungan ni takkan putus sampai bila2.. walaupun sekarang kami jauh..
tapi tiap kali ade waktu lapang aku mesti b'tandang ke rumah dye..bgitu juga dengan dye..
umah 2 telah m'jadi rumah k'dua aku..hahaha..aku syg sgt kat dye
sok adelah ari terakhirku b'ada di kelantan..hope sebelum aku balik ke perak..aku dapat jumpe dyee..
Tuhan aku mohon padamu agar kau izinkan aku bertemu dengan nya ya ALLAH..

nur syamimi
> to my frenz i bt ni khas untuk u..hope u ske < 

RINTIHAN HATI SEORANG RAKAN
nur kasih hatiku mendamai di kalbumu Syamimi
jernih setulus tadahan doa menghadapi segala ujian yang diberikan kepada ku
rahmati daku Syamimi dalam apa jua permintaanku
untuk bertemu dengan mu dengan bertemankan restu tuhan
kurniakan daku supaya mendapat kejayaan dalam apa jua yang kita lakukan supaya bertakhta
dan tersemat di dalam hati seribu impian mengejar cita-cita
di dunia kaulah penyeri hidupku Syamimi , di syurga aku akan ditemani bidadari Allah..

doaku sentiasa mengiringi mu..semoga berjaya dalam hidup dan STPM  ni..
..frenz 4ever.. love u so much

maaf kalu catatan ni buat u nangis sekali lagi..
tak berniat pun nak wk u sedih..
tapi i nak u thu i pn nangis gak bila tulis semua ni..
i tak tahu macam mana i boleh dapat ilham tulis 2 semua..
harap u ske ye...( kalu tak faham buat2 faham lah yee..heheheh)



3 comments:

  1. ahh,, sekali ag sy bnci awk...ni xthu dh kli ke brpe sy nges sbb awk..thankz 4 being my fren...

    ReplyDelete
  2. sowi2 yeee..hehehehe..
    xpe lh bkn slalu pn kn..igt lh trikh ni ye..
    29.12.2010..hehehe

    ReplyDelete
  3. ye ye...i will remember that..trikh yg bt i nges..

    ReplyDelete