Sunday, January 23, 2011

aKaun BaRU

rindu nye kat blog aku ini..
sejak start kuliah ni memang aku tak de masa nak update lah..
hahaha..sekarang ni ak tengah sibuk2 dengan akuan ak yang terbaru..
iaitu myfriends2u..dia macam facebook gak lah..
dengar2 kata facebook nak tutup..
so langkah berjaga2 lah..
tapi betul ke nak tutup??? kenapa nak tutup ekk??
orang yang buat facebook 2 dah jadi jutawan paling muda..tak kan senang2 je nak tutup..
pelik je..duit dah terlalu banyak ke sampai bank pun tak larat nak simpan duit dye..
ke dah tak larat nak tengok duit..
teruskan jelah...tambah kaya ag..kalu tak nak bagi ak ni je..susah2 sangat..
ape lah kau merepek ni wehh!!!! sengal

ummm ak mesti indu kat facebook...
yelah banyak kenangan ak ngn kwn2 ak..
mesti ak akan merindui mu wahai facebook!!!!..
huhuhuu..

1 comment:

  1. biar je lah fb tu ttup...xde lar mggila nk lyn bnde tu ag....hahaha

    ReplyDelete