Friday, February 18, 2011

?????

aku terasa macam nak tulis je kat blog aku ni..
hahahha..mula lah 2 rajin nak update blog..
lau tidak 2 minggu sekali pun payah nak update..
biaselah kalu malas menguasai diri..semua keje tak menjadi..
p aku tak tahu nak tulis n citer ape lah..??

haaa bermula dengan...........
terasa rindu kat roomate2 aku lah pulak...
YANA..AYU, AG..dyeowg tengah buat ape yee skunk??
entah pape kan..oh yee baru tesedar...!!
keje studio aku macam mana yee..???
cian kat yana, apik, lukman and pak cik..
aku tinggal kan dyeowg dalam keadaan yang begitu kritikal..(cish ayat)
aku ase aku macam pentingkan diri je lah...
dah lah keje group..aku lak balik..
isnin nak kena tunjuk hasil keje kteowg...
aku mintak maaf banyak2 dengan kowang..
aku bukan sengaja biakan kowg buat keje..
p aku ade sebab n terpaksa balik jugak minggu ni..
tapi sempat jugak aku tolong..bb pg ahad aku dah tolak balik..
insayaallah aku tolong..
maaf sangat2...aku terpaksa...aku time kalau kowang marah2 aku nanti..



No comments:

Post a Comment