Monday, February 21, 2011

kuCar KACir..

aku selamat sampai tepat jam 5 tapi lebih2 lh..dh tak ingat kol brpe..
ummm memang bez betul dapat balik..walaupun ade sedikit kecedihan...
yelh..dalam sejarah aku balik tak jumpe ngn my lovely frenz...cdih sgt2..

tq kepada my lalink di alam fantasi (SYAMIM SYAZWAN / AM)..huhuhu sebab sudi teman aku balik..
tapi malu gler lh ngn dye..sebab dye tengok aku nangis tadi mase nak balik cni...
aku kan mudah nangis..tambah2 lagi lau tengok umi nangis..
malu gler r...aku nangis tak berhenti2..sampai lah nk masuk tanah merah..

ni yang paling aku cedih gler2 tahap dewa..
aku dapat tahu my frenz DIYANA nak quit..aku memang terkejut n cedih sangat..
aku pun tak tahu nape aku cedih sangat..
aku tak tahu nak cter macam mana lerr?
iyee aku tak boleh paksa2 tapiiiiiiiiiiiiii...entah lh...
kenapa dye nak berhenti??
iyeee aku tahu dye tak minat..p aku pun tak minat..ikut ati memang dah lame aku kuar..
p entah lah nape aku ase macam serba salah..
ya allah bukakan lah pintu hati kami semua untuk mencintai bidang kami ini...
aku tahu pasti ade sebab mengapa engkau jadikan semua ini..
aku harapYANA dapat pikir habiz2 ape dye nak buat..
berilah dye petunjuk ya allah...

k lah..aku cedih sangat ni..tulis ni pun sambil nangis..
dah tak tahu nak pikir ape..
hope semua ok untuk esok hari...









2 comments:

  1. aii,,,lalink kt alm fntasi je ker???hahaha

    ReplyDelete
  2. huhuhuhu...yelh..realiti x kot..
    miz u lh..

    ReplyDelete