Friday, February 4, 2011

uMMMmm..

huhuhu..aku tak tahu nak tulis apa sebenarnya ni...
ade orang bising suruh aku update blog aku ni..
so dengan tak tahu tajuk dan tak tahu ape yang bakal aku karang ni..
aku kan tulis jugak untuk orang yang suruh aku update blog aku ni..
tak suka betul kalu dengar dia bising..sakit jugak telinga ni..
( amek kau mengata betul2 ni ) bukan mengata..juz nak bagitahu..
hahaha..tajuk blog aku ni patut aku tukar kepada FOR SYAMIMI

cuti ini aku takde pergi mana2 pun...
juz duduk umah n yang pasti sentiasa pergi pantai..
memang cuti ini aku asik pergi pantai je tau..
bermula hari pertama aku sampai aku bawa kawan aku ke pantai telong...
kemudian ke bukit keluang..selepas tu kembali ke pantai telong..
dan aku juga ke pantai tok bali bersama kawan2 U aku..
ummm..dan hari ini selepas kenduri aku ke pantai bisikan bayu pulak..
memang aku bercuti dengan pantai lah kali ni..
dah nak buat macam mana memang kawasan aku ni terkenal dengan pantai je..
so bawak lah kawan aku AZIMAH yang datang dari jauh kenal tempat aku..
kalu aku dah muntah dah asik tengok pantai je..xde tempat laen ke..

ummm...dah malam ni malam terakhir aku kat rumah...
sedih nye...entah bila pulak dapat balik rumah..
ni nak nangis ni...dah lah jmpe dengan NUR SYAMIMI kjap je..
hehehe...saje je nak tulis nama awak bab dah tak tahu nak tulis ape... 

k lah dah maghrib..saya cuba jugak selesaikan ia..
nanti ade budak nak baca..hahaha
BLOG KALI NI KHAS UNTUK AWAK..NUR SYAMIMI

2 comments:

  1. cess,,,hampeh r luu...satu entry pnuh ng nme gua jeh..haha..nmpk sgt gua ni femes...

    ReplyDelete
  2. huhuhuhu...
    kn blog i kli ni khas utk u..
    so mesti lh pnuh name u..
    hahaha

    ReplyDelete