Sunday, March 27, 2011

eRA 70-an

era 70-an..fuhhh!!!! buat aku n team2 town planning bingung..
ape yeee nak dipakai nanti untuk dinner kteowg...
sape punya idea daa nak buat  tema 70-an..
eeee nak cari mane ekk baju stail lame2 ni..
leceh betul lah..=)

tempat dinner aku nanti dekat je...
takpe janji bukan buat kat dalam kampus ni...
mane syok dinner kat dalam ni je..huhu
sebab semua kos buat kat dalam kampus ni je..
maybe tak cukup bajet kot..
ntah lerr...dinner aku nanti jatuh pada 15.4.2011
ari jumaat bertempat di dewan UTP..( universiti teknologi pertonas )
ummm..mesti bez gler...dah lah tempat dye cntik..
dewan dye mesti gempak abiz..hahahaa

p satu je yang betul2 aku tak puas ati..
dinner 2 jatuh pada malam cuti study week..
kalu nak balik nampak gaya nya..ari sabtu lah aku balik klantan..
eeee mane bez..dah lah cuti kejap je...16-19..
20 aribulan aku dah start exam...
ummm...p aku tak pasti balik ngn bas atau kete..
sebab hari 2 am cakap nak balik ngn kete..
p ntah lah...xleh nak rancang awal2..takut tak jadi..

oke2 lah..ni je kot nak tulis...
banyak ag sebenarnye nak story mory..
malam2 cikit lah update pulak..

:-terkenang tragedi menangis di bus stop..
malu nyeee...:P

No comments:

Post a Comment