Sunday, March 20, 2011

mCm2 cITeR..

indu nye...lme aku tak update my blog...
aku cibuk lah skunk ni...fb pun dh lme xbke..huhuhu
xde mase..maap yee my blog..bukan tak nak tengok kamu..
tapi masa tak mengizinkan..
ummm disebabkan lme aku tak update blog ku ni..
jd banyak lah cter nak kongsi..

ummm nak bermula dengan keje aku dulu lah...
keje studio aku hampir ciap..skunk ase lega lah sebab conceptual plan dah slesai.
ini lah conceptual plan ak..cntik x???
skunk tumpuan kepada schematic plan..
alhmdullah..nacib baek senang..(boleh lah)
p masih tak ciap lagi..so xde pic ag lah nak tunjuk..
t dh ciap ak masukkan..
selepas semua selesai..aku akan ke project yang terakhir untuk sem ni..
iaitu buat layout..fuhh!!!! saat yang dinanti2kan..

minggu nie ak banyak assgmnt yang subjek pulak..
mesti lh ade kn..xkn studio je nak ade keje..
subjek laen pun penting gk..
ak ade 3 assgmnt yang perlu diselesaikan..
land use site kami di bandar u je..dekat kot..
urban economic pun sme kat bandar U gak
n yang paling dekat site kami di dalam KAMPUS UITM je iaitu sbjek sustanable....
nak buat mcam mane kampus ak skunk kekurangan bas..
jadi dekat2 je lah boleh g..
eeee xbez langsung...huhuhu
smua ni keje group..so..xde lah ssh sangat nak buat...

dan pagi ni...aktiviti aku ialah bersukan..
hahaha...bez sangat..lame tak turun padang...
ak n the geng maen futsal ari ni..
ak tak pandai maen..p hentam je lah..sepak je lah bola 2..
xpndai pun gol masuk gak..terrer r kn..hehehe
t leh ak maen futsal ngn geng2 ak kat kelntan lak..
ak lawan dengan dak2 laki kelas ak..
dak2 laki kelas ak memang sporting..
bez sangat...dapat gak lah ak keluar kan peluh..
memang lame x bersukan..
ase ak sejak ak masuk U ni lah first time ak turun padang..
selama ni tengok padang je..(malas katakan)
next week maen pulak yee....

:-terasa letih lah badan..mau tidur kejap..
pah 2 nak sambung buat schematic..huhhh

No comments:

Post a Comment