Wednesday, March 9, 2011

saMaN ohhh saMaN

lme ase x update blog aku yang tercinta ni..
biase lah tugas seorang bakal planner..
tiap2 saat ada je keje..tak pernah takde..
tension betul..!!!

hari ni aku kena saman dengan pakgad..huhu
sebab aku masuk kol 10.30 malam..
memang patut pun kena..sape soh masuk U lewat..
p nak wk macam mane terpaksa lerr..
kami kena g survey rumah ke rumah hari ni..
kelas abiz lewat kol 6..jadi kami pergi lewat lah..
sebab esok dah takde masa nak g..
takpe lah nk buat macam mane kan..

dan tadi juga kawan aku yang memang jarang2 mesej kat aku..
maybe dye buzy...maklum lah dah nak exam taun ni...
sama macam budak kecik..hehehe
hantar mesej nak bagitahu sal saman..saman lagi...
aku pun dah tak tahu nak buat n tolong macam mane lerr???
kesian pun ade..p macam mana nk tolong???
dye soh aku check kt mysaman tengok ade tak nama dye..
p aku dah search x boleh pun..
aku tak tahu lah bab2 ni..kan tertekan benda2 lain..
eeeee takut aku...selagi tak selesai selagi 2 lah..x settle..hurmm
 aku cedih sangat..
ade owang macam dah lupa aku..:(
nak balik umah...!!!
p minggu ni tak dapat nak balik lerr..
study week lah nampak gaya nya..

stresss!!! skunk tengah pening nak buat concept plan..
semua geng2 aku blurrr..khmis nak kena prezen..

2 comments:

  1. spe yg dh lupe kt u tu??? am???

    ReplyDelete
  2. sal tba2 am ni...
    hahahah..dyana lah yang...
    bnciii i tau...

    ReplyDelete