Wednesday, March 2, 2011

sTresss!!!!

aduhhhh!!!!! aku ase nak jerit je tau....
kejeeeeee banyak dan memeningkan kepala aku....waaaaaaaaaaaaa
nak balikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!
minggu ni memang minggu yang penuh dengan assignment..gler r..

assignment studio ade 2..hantar repor
report ni masih tak ciap lagi..esok dah nak kena hantar..
macam mana ekkk?? serabut lah aku gak...
esok mesti my lecturer akan briefing tentang project..
aku sekarang semakin hampir dengan kerja yang menakutkan kami semua..
concept plan...aku kena buat sendiri bandar..
takut nye nak hadapi...lepas siap aku kena prezen concept plan 2...
ummm minggu ni aku kekurangan tidur..cedih sangat2 rase..
macam dah tak sanggup teruskan..baik yana lah amek langkah awal..

assgnmt ke 2.. CTU..iaitu agama..pun masih dalam proses nak ciapkan..
dalam masa yang sama aku kena hantar slope analysis bagi subjek site planning
mengira kecerunan..banyak payah maa...
assgnmt ke 3 kteowg kne pergi buat ala2 bancian dari umah ke umah..
fuhhh!!!! entah sempat ke tidak nak kuar untuk buat bancian..
sebab memang minggu ni aku sangat sesangat sibuk..

assgmnt ke 4 BEL..sir aku 2 gedik betul lah..nak online assgnmt 20 plak..
eeeee smpat ke aku nak g CC ni...yang ni ari jumaat kena submit..

ummm aku menangis bila teringat kan semua ini...
tidakkk aku tak sanggup lagi..:(

No comments:

Post a Comment