Thursday, April 28, 2011

sEpanJANg mInGGu iNi...

alhamdullah skunk ak dah makin dewasa. umur 19 taun...
p ak ase masih kecik ag,..
masih boleh manje2 ngn my family...hehehee..
taun ni paling ramai owg wish kt ak..
biase lh ak kn skunk ak punye ramai kekawan..hehehehe
tq kepada yang wish ak..ak hargai sngat..
kwn2 lama ak pun masih igt bzday ak..walupun dah lme xjmpe..
so ak terharu sangat2..
miz u all very muchh..

pada malam bzday ak..ak kuar jaln2 wif my lalink, amer ( p.cik ku ) n zaa ( partner p.cik mse dancing )
ummm kami ke ipoh , sunway city n ke teluk batik...
ak tak tahu lah berapa kali dah ak g teluk batik sem ni..nak muntah terasa..asik2 g teluk batik..
memang dah takde tempat laen agak nya..hurmm
ummm kat ipoh ak ke gerbang malam...mase kat c2 teringat ak pada negeri ku...iaitu qelate..
gerbang malam macam wajkaf wakaf che yeh..barangan borong..
n ak dapat "hadiah express "dri my lalink..iaitu jam pink yang comey..
NUR SYAMIMI jangan jeles yee...jgn nk wak muka protes dengan warna pink..weekkk!!!
u kena terima hakikat ini...okeehhh
tq yaaa en tacim ats hdiah nya...:)
ak ke teluk batik pada jam 3.30 pg...n kami bersanati sambil menikmati MD yang kami beli dari jauh..
memang jauh pun..dri ipoh ke lumut..fuhh glerr..n abiz air tumpah lam kete..
berbanjir lah ak lam kete...abiz beg pink gua kena air...nak marah betuiiii..

dalam gembira ada sedih nya..alkisah nya...
ak gaduh ngn en tacim...sedih lah...asik nak gaduh je...
ni ak terasa macam dah tak nak kuar ngn dye...
asal kuar je mesti gaduh...memang ak tak leh kuar r ngn dyee..
n pagi esok baru lah baik 2 pun kaki dah melangkah ke UITM...
nacib baek dye tegur dulu..lau dye tak tegur ak pun tak tegur r...
sape mogok dulu tak nak cakap ngn gua..( pdahal ak yang mencetuskan bara dihatinya ) hihihi

2 je entry ak hari ni..t ade mase ag ak update lagi...
ummm maaf my lalink kau dah ak cop sbgai "en tacim"
sapa soh kuat majuk...:)
* pagi takdi ak tonton video yang sangat sweett..video my senior n tunang nyee
tajuk nye true love story
( agak2 boleh tak ak wk mcm 2 ekk )
heheheeh..nak jugakk...

Saturday, April 23, 2011

aPE2 aJE...

sekarang masih dalam mood exam...
tak sabar rase nye nak tunggu 30.4 ni...
kerana CUTI SEMESTAR bakal bermula...
tu lah saat2 yang aku nantikan...
hehehehe...indu kat umi n masakkan umi...

hari ni aku menbuat cuti-cuti sendiri...walaupun tengah exam..
hahahaha..lepas je abiz exam...aku , shah ,famee , bako n of course my lalink..
ke cameron highland untuk menghantar famee ( bertemu ngn family tercintan )
sekali gus kami melaksanakan cuti2 kami..
bez lak jugak walaupun x dapat duduk lama2 kat sne...
p sempat lah membeli belah..( aku hanya membeli stwberi je ) :(
x cukup bajet lerrr...pegi tak kena time beb..

mood :( gaduh ngn si dia...
eeee serabut betul...


Monday, April 18, 2011

AAHHHhhh...sEnGall

aku geram betul lah ari ni..memang geram sangat2...
aku kena saman..dan tadi aku pergi ke tempat yang aku sewa 2...
aku nak mintak penjelasan kenapa tarikh saman pada kertas 2 12.3.2011 pukul 10.08 pgi..
padhal aku hantar kereta pada jam 8.15 pg pada 12.03.2011..
aku ase kami ditipu..dan yang aku paling geram..aku amek kete 2 pada 11.03.2011 pada pukul 1.30 tghari dan hantar pada keesokan hari nya pada 12.03.2011 pukul 8.15 pg..
dan tadi aku telah ke sana dan didapati tarikh pada kertas tersebut salah n memang silap..
ade ke dye tulis masa aku amek kete pda pukul 5.30 ptg n aku hantar pada 8.15 mlm...
eeeee memang aku terkejut gler...pdhal aku hantar pagi tau kete 2..dyeowg x cye ape yang aku bagitahu..

dan ciap cakap n perli lagi aku.. "yang aku ni betul2 ke igt n pasti pdhal dah sebulan lebih..
kalu owg lain gerenti dah lupa sbb dah lame"...p dah memang aku igt nak wk mcam mne...
saje je tak nak terima alsan aku ni..eeeeeeee..kteowg memang hantar pagi lah kete 2...!!!!!!
n mane ade owg nak ngku kalu dye wak salah...hellooooo!!!!
aku bukan macam 2 k...kalu aku buat salah aku akan ngku...p kes ni memang aku x leh ngku lah bb bkn ak yang buat...iyeee memang ape2 pun aku tetap akn bayar saman 2..
p yang ak n the geng tak puas ati 2 masa kteowg amek kete 2 yang menjadi isu nye skunk..
dan dye leh cakap lagi " takkan lah kertas nak tipu..kalu mulut manusia 2 boleh lah nak tipu"...aduhhhssss...!!!
memang bengang tahap gabra lah....
dh aku cakap terus terang n dye memang tak nak caye...
so nak tak nak aku terpaksa terima lah....
dan terpaksa menbayar saman yang aku sendiri tak pasti 2 kesalahan aku ke tidak..???
eeeeeeeeeee dah lah duit2 xde ni..dye datang pulak....fuhhhh!!! saru betul lah...
dan itu kali terakhir aku akan guna khidmat KAU!!!!

geram nye hati...panas terasa...
otak dah serabut deh..
macam mana mau baca ni...:P

Sunday, April 17, 2011

gaDUH laGiii :(

stress betul aku kali ini..macam2 dugaan lah wehhh..
hari ni hilang pendrive dan hari juga aku gaduh ngn bdk ni..(sekali lagi)...
sebab nye..aku terkantoiiii...amek kau..
macam mane ni...letihlah gaduh2..hari itu pun nak dekat 2 minggu tak cakap...
ni tak tahu lah..dah lah nak exam...eeeeeeeeee..
benciii betul lah..pandai sangat nak tipu...kan dah kena sebijik..padan muka aku!!!!

haaaaa...nak buat macam mane ni....dah lah aku kena saman ni..
serabut2....saman ni lah penyebab aku gduh ngn dye...
harap2 dye x marah aku lagi...tak sanggup dh...

musim study dh tiba dan aku masih duk bersenaang lenang lagi...
n masih boleh menatap novel..hahahah
memang sekarang tengah pening dengan masalah yang datang tanpa diundang ni..
lambat weh nak balik..tu je yang aku ingat sepanjang aku belajar..hahaha sengal..

:- birthday sy dah nak dekat..hehehe asik nyee...
ape ye agak2 hadiah yang syamimi nak bagi kali ini hurmmm...
acehhh2....xmalu lah ak ni..hahaha..
ade aku kisah..?? xpun...
NURSYAMIMI t sy nak hadiah sy kalu sy dah balik..
hehehehe

Saturday, April 16, 2011

iNdu Nyeee!!!

lme aku tak update my blog..
sejak akhir2 ni aku sibuk dengan project akhir aku..
buat layout..dan alhmdullah semua nya berjalan dengan lancar..
dan aku telah menghantarnya dengan penuh keyakinan..
harap2 markah aku oke...

ummm semalam dinner TRIP berjaya dengan jayanya..
semua nya ok n memeng bez gler..
dinner 70an..hehehe
memang rasa macam duduk di zaman 70an lah...
macam2 lagat n ragam kat sana..
dengan pakaian nya..dengan persembahan nya..hahaaha
memang kelakar..
dan persembahan dari tRP 2B ( studio aku ) paling klakr..
hahahaaha...dengan x ingat step nye..buat malu je..
p pape pun memang happening habiz...
t ak upload video n gmbar2 ak yee..

:- itu aje mau tulis n xready ag nak exam...
tatut nye nak exam..