Sunday, April 17, 2011

gaDUH laGiii :(

stress betul aku kali ini..macam2 dugaan lah wehhh..
hari ni hilang pendrive dan hari juga aku gaduh ngn bdk ni..(sekali lagi)...
sebab nye..aku terkantoiiii...amek kau..
macam mane ni...letihlah gaduh2..hari itu pun nak dekat 2 minggu tak cakap...
ni tak tahu lah..dah lah nak exam...eeeeeeeeee..
benciii betul lah..pandai sangat nak tipu...kan dah kena sebijik..padan muka aku!!!!

haaaaa...nak buat macam mane ni....dah lah aku kena saman ni..
serabut2....saman ni lah penyebab aku gduh ngn dye...
harap2 dye x marah aku lagi...tak sanggup dh...

musim study dh tiba dan aku masih duk bersenaang lenang lagi...
n masih boleh menatap novel..hahahah
memang sekarang tengah pening dengan masalah yang datang tanpa diundang ni..
lambat weh nak balik..tu je yang aku ingat sepanjang aku belajar..hahaha sengal..

:- birthday sy dah nak dekat..hehehe asik nyee...
ape ye agak2 hadiah yang syamimi nak bagi kali ini hurmmm...
acehhh2....xmalu lah ak ni..hahaha..
ade aku kisah..?? xpun...
NURSYAMIMI t sy nak hadiah sy kalu sy dah balik..
hehehehe

3 comments:

  1. asl bzday die je org bg hdiah...tp kt kte x bg pun..huhu....kli nii sy bg hdiah special kt u...kiss...wakakakakakakkaa....

    ReplyDelete
  2. ble i x bg hdiah kt u ekkk...
    ase tiap bzday u bg pe...hahahaah( iyeee keee ) hehehe
    wahhhh...bez nye lau i dpt kiz dri u..
    msti i owg prtma yg dapat...
    almaklumlah..u kn berkire ckit..hahahah

    ReplyDelete
  3. huhu...thun lpz jee ad bg...haha...pertama laa kot...wakaka

    ReplyDelete