Saturday, April 16, 2011

iNdu Nyeee!!!

lme aku tak update my blog..
sejak akhir2 ni aku sibuk dengan project akhir aku..
buat layout..dan alhmdullah semua nya berjalan dengan lancar..
dan aku telah menghantarnya dengan penuh keyakinan..
harap2 markah aku oke...

ummm semalam dinner TRIP berjaya dengan jayanya..
semua nya ok n memeng bez gler..
dinner 70an..hehehe
memang rasa macam duduk di zaman 70an lah...
macam2 lagat n ragam kat sana..
dengan pakaian nya..dengan persembahan nya..hahaaha
memang kelakar..
dan persembahan dari tRP 2B ( studio aku ) paling klakr..
hahahaaha...dengan x ingat step nye..buat malu je..
p pape pun memang happening habiz...
t ak upload video n gmbar2 ak yee..

:- itu aje mau tulis n xready ag nak exam...
tatut nye nak exam..

No comments:

Post a Comment