Thursday, April 28, 2011

sEpanJANg mInGGu iNi...

alhamdullah skunk ak dah makin dewasa. umur 19 taun...
p ak ase masih kecik ag,..
masih boleh manje2 ngn my family...hehehee..
taun ni paling ramai owg wish kt ak..
biase lh ak kn skunk ak punye ramai kekawan..hehehehe
tq kepada yang wish ak..ak hargai sngat..
kwn2 lama ak pun masih igt bzday ak..walupun dah lme xjmpe..
so ak terharu sangat2..
miz u all very muchh..

pada malam bzday ak..ak kuar jaln2 wif my lalink, amer ( p.cik ku ) n zaa ( partner p.cik mse dancing )
ummm kami ke ipoh , sunway city n ke teluk batik...
ak tak tahu lah berapa kali dah ak g teluk batik sem ni..nak muntah terasa..asik2 g teluk batik..
memang dah takde tempat laen agak nya..hurmm
ummm kat ipoh ak ke gerbang malam...mase kat c2 teringat ak pada negeri ku...iaitu qelate..
gerbang malam macam wajkaf wakaf che yeh..barangan borong..
n ak dapat "hadiah express "dri my lalink..iaitu jam pink yang comey..
NUR SYAMIMI jangan jeles yee...jgn nk wak muka protes dengan warna pink..weekkk!!!
u kena terima hakikat ini...okeehhh
tq yaaa en tacim ats hdiah nya...:)
ak ke teluk batik pada jam 3.30 pg...n kami bersanati sambil menikmati MD yang kami beli dari jauh..
memang jauh pun..dri ipoh ke lumut..fuhh glerr..n abiz air tumpah lam kete..
berbanjir lah ak lam kete...abiz beg pink gua kena air...nak marah betuiiii..

dalam gembira ada sedih nya..alkisah nya...
ak gaduh ngn en tacim...sedih lah...asik nak gaduh je...
ni ak terasa macam dah tak nak kuar ngn dye...
asal kuar je mesti gaduh...memang ak tak leh kuar r ngn dyee..
n pagi esok baru lah baik 2 pun kaki dah melangkah ke UITM...
nacib baek dye tegur dulu..lau dye tak tegur ak pun tak tegur r...
sape mogok dulu tak nak cakap ngn gua..( pdahal ak yang mencetuskan bara dihatinya ) hihihi

2 je entry ak hari ni..t ade mase ag ak update lagi...
ummm maaf my lalink kau dah ak cop sbgai "en tacim"
sapa soh kuat majuk...:)
* pagi takdi ak tonton video yang sangat sweett..video my senior n tunang nyee
tajuk nye true love story
( agak2 boleh tak ak wk mcm 2 ekk )
heheheeh..nak jugakk...

No comments:

Post a Comment