Tuesday, May 24, 2011

bosannn lerr


sabtu 21.5 2011 trikh ni akan aku ingat..ini adelah tarikh adik aku JALWATI mula mendaftar..
aku telah menghantar adik kau ke UITM MACHANG..pg2 lagi aku kena bangun..
memang malas gler nk bangun..biase lah owg xmlas bngun pagi2..cuti2 ni kite kena manfaatkan..:)
balik je umah ase laen sangat..sunyi je umah ari ni..( aku menangis tanpa ku sedari)
rasa sekejap je...dan giliran aku pulak akan meninggalkan umah...
ummm ikut kan ati aku tak nk pegi..kejap je duk umah..:(

tadi umi dah nngis..mesti cedih sbb semua anak2 dye xde kt umah..
umi aku 2 memang..cepat rasa cedih..sensitif sangat kalu pasal anak2 dye..
itu lah umi ak yang manje.."kata abah lah"..

tapi dalam masa yang sama aku pun indu kat kwan2 ak kt U..
indu kt assgmnt2...kt sudio..indu nak g site..semua lah indu..
dan perasaan tak sabar nak balik pun muncul..huhuhuhu

25.5 ni result aku akan keluar..memang saat yang aku tunggu2 akan datang..
aku berharap sangat2 result kali ni oke..n lebih baek dari sebelum ni..
kalu boleh tak nak dah ade subjek yang kena repeat...
n pointer aku akan bertambah..jadi nanti senang lah aku nak score untuk sem bru ni..
dan aku berazam untuk mendapatkan 3 pointer ke atas untuk sem baru ni..insyaallah..

semester aku yang baru akan buka tak lama lagi..
pejam celik pejam celik..sem ni aku dah part 3..
ade lagi 3 sem untuk aku habiskan pengajian aku..
dan insyaallah... aku berharap dapat memiliki diploma aku..
setelah aku tamat pengajian..n aku nak sambung ijazah dalam bidang yang sama..

ade seminggu je lagi aku berada dirumah sebelum berangkat pulang ke Perak..
abah cakap ketowng akan bertolak 28.5 pada ari sabtu..harap2 perjalanan kami lancar n selamat..

*rasa sudah jatuh cinta dengan Town n Regional Planning..:)







No comments:

Post a Comment