Wednesday, May 11, 2011

mizz en gedikk

hari ini dah masuk 5 hari aku tak jumpe en gedik n mesej ngn dye..
mizz sangat2...hahaha ( geletah nye aku ni )
yee lah..xpernah pun xjumpe..mesti jumpe tiap2 ari
so...kalu tak jumpe ase laen lah ckit..
skunk cuti sem so payah lah ckit nak ketemu sama dia..
kalu kt U jumpe lah sbb klas sama..
p skunk dye sbuk sbb dye keje...
tengah malam baru aku boleh call dye..
dengar suara pun jadi lah...haaa satu tabiat aku yang terbaru ialah..:-
kalu aku tak dengar suara dye..aku ase macam x lengkap..
memang susah nak tidor..aku pun tak tahu nape????
may be sebab terbiase dengan call free yang aku dapat mase birthday kot..
tiap2 masa aku akan call dye..jadi dah terbiase..

5 perkara tentang diriku yang en gedik bagitahu...
  1. manja
  2. suke nangis
  3. lembek
  4. penakut
  5. ....... ( almak lupe lah yang ke lima ) hihihii 
attention..!!!!!
* azam baru mau kempiskan balik my stomcah..


No comments:

Post a Comment