Friday, June 17, 2011

perang dunia..

semalam 16.6..aku gaduh dengan en gedik...
hurmmm..kali ini memang gaduh betul2 k..
memang patut pun aku mengamuk dengan dye..
eeee..memang sakit ati gler r...pak cik pun sama je...

ade ke patut tangkap gambar yang fuh!!!! faham2 je lah..
dah lah guna kamera aku...semua owg tengok..mane aku nak letak muka aku ni..
mesti dyeowg pkir aku suka tengok benda2 mcm 2...
iyeee dyeowg juz nak suka2 je buat bnda 2 p delete lah dulu nak bagi kat aku balik kamera 2..
ni tak pakai past je kat owg..mase kejadian ni kami semua ade taklimat..
so memang ramai lah owg kt dewan mase 2..
bile aku tengok je gambar ape yang ade dalam kamera aku terus cakap bodoh!!! kat dyeowg..
memang aku tak peduli dah kat owg sekeliling aku 2...
lantak lah dyeowg nak cakap ape..yang penting aku "SAKIT ATI"..
terus en gedik menggelabah...huuhuhu..n bagi mesej kat aku..
" lin,ling gna jari la..ni sume untuk suka2 je ngn pak cik xlak sampai nk tunjuk kat lin..ayoyo abes gue..ling da suh p.cik pdam p dye xpdam...sory bbnyak.."
dan aku buat x tahu je tentang mesej 2...cheq dengan asmani je yang baca mesej 2..
aku memang sakit ati gler dengan dyeowg...memang aku tak hirau dah kat dyeowg..
abiz je ceramah 2 aku terus kuar tak tengok dah kiri kanan..
dan en gedik n p.cik terus kejar aku..mesti semua pelik tengok kejadian 2...
macam drama lah pulak...aku tak cakap langsung pun ngn en gedik..
sambil kejar aku sambil terangkan kejadian 2..aku buat do no je..padan muka..yang aku terkejut sangat2 dye melutut kat aku...maybe dah tak tahu nak buat ape kot sebab aku malas nak tengok muka dye...memang masa 2 nak suka pun ade...malu pun ade..p kena tahanlah..kan jatuh pulak ego aku ni..
aku nak ajar dye je..tak sangka lak dye sanggup melutut..n aku nampak ade kaca dalam mata dye..dalam hati aku b'kata menangis ke?? yup dye nangis..2 pun p.cik yang cakap kat aku.. ramai gak lah owg tengok..malu betul aku semalam ble pkir2 balik..hahahaaha...kalu rakam pun..mesti bez lau tengok balik..hihihhii dan aku masih tak peduli kat dye aku terus je jalan..buat tak tahu..dye menjerit2 panggil aku pun aku wak tak tahu..makin cepat kan langkah untuk pulang ke hostel..
maaf lah p.cik n en gedik..n semua lah yang kejar n pujuk aku..aku memang sakit ati gler semalam..
"nenek yang sporting sekarang menjadi singa yang menakutkan.." tu kata p.cik..hahaha

tengok susahkan nak pujuk aku..haaa laen kali buat lah lagi yee...
panjang nye aku tulis ari ni..huhuhhuhuhu
saje nak luahkan kat my blog...ase lega ckit
*mau tengok berapa lama aku gaduh kali ni..:(



Saturday, June 11, 2011

tajuk??? blurr

akhirnya...sampai gak aku kat rumah..
dan ini malam terakhir aku kat rumah..sebab esok nak balik ke kampus..
dan entah kenapa aku rasa sedih sangat2 malam ni..
terasa aku nak menangis je malam ni..
aku tak tahu.. kenapa hati aku rasa sayu sangat...
kenapa yee????
tak nak balikkkkk!!!! eeee aku ni tak habis2 macam ni kan...
entah aku pun tak faham kenapa aku jadi macam ni n masih tak boleh lagi terima kenyataan ni..
adoiiii...aku merepek ape ni..

exactly..aku cedih tengok cter cinta melody..:(
kenapalah ending tak bez..huhh


Sunday, June 5, 2011

xfaham lah mak cik...

hari ini aku nak belajar "tag" untuk blog...
tapi aku tak faham langsung lah apa yang tok guru ku ajar...
dia suruh aku g kat link sebelah tittle...kat mane??? tak jumpe pun mak cik oiii...
ke aku yang buta??? rasa masih nampak ag..lagipun boleh lagi aku menaip ini..
"oiiiitt kau melalut benda haaa ??? hahahahah aku pening ni...

ohhhh macam 2...hahahaha
mak cik sy dah berjaya lah...tangkayu yee...hahahaa
muahhhhh!!!!!! hehehehe

*alaaa kejap je dapat tulis...sekarang kena sambung wak keje..
sekarang masih di studio..ble lah nak balik ni???

Friday, June 3, 2011

chubby???

bencii..benciii..benciiii...eeeee
ade ke cakap aku chubby..mana ade..
still macam dulu lagi pe..
n masih tomey n makin gedik...( ini nak promosi diri je )
sedap2 je cakap aku dah tembam...

haaa kan dah kena..aku nak cetuskan peperangan dengan budak gedik..
start malam ni aku nak majuk..n call dye aku tanak angkat..
padan muka..cuke ati je cakap aku chubby..abiz semua duk panggil aku "dak tabby"..
dan semestinya akan menjadi panggilan terbaru untuk aku..oh noo!!!


Wednesday, June 1, 2011

hari ke-3

hari ke 3 baru ada masa nak update blog..
tak sempat nak menulis lah..cibuk menghadap novel siang malam..
ini semua AG AZIMAH punye pasal..

alahamdullah ari k3 untuk sesi MEI-OKT..semua nya berjalan lancar..
cuma aku tak boleh sesuai kan lagi dengan keadaan..
UYU SODA dah tinggal kan aku n kawan2...
ase sunyi je kelas dye takde..( cian kt pakcik ) mesti indu kat dye..

* my lalink dah balik yaaaahuuuuu!!! handbag for u SYAMIMI..
( abiz duit aku..hahaahah)