Saturday, July 2, 2011

julaii..

actually tak tahu nak tulis ape...nothing happen lerr..
tapi nak update gak sebab dah bulan baru..

haaaaaaa...baru ingat...!!!
aiyooo dah masuk bulan JULAI dah...
x lama lagi nak puasa dan raya...asikkk2222..
p still tak ganti2 lagi puasa ni...malas maa mau ganti puasa kalu duk cni...hihihihi
8 ari kot "hutang"..dah ganti 1..tnggal 7 ag "hutang" ak..banyak bebenor ag upenye
aduhh!!!! engkau pegi maen jauh2 lah "M" (malas) kalu engkau ada ak tak jadi keje..
pah bile nak ganti niiiiiiii...!!!!! umiiiii help meeee....
ade cape2 tahu kat mana nak cari ubat penyakit M ni?????? kalu ada kabo lah kat teman..
biar teman ni rajin ckit buat koje nyee.

* bulan yang bakal penuh dengan keletihan dan kepenatan yang luar biasa ( ekkk!!!! entah )





No comments:

Post a Comment