Wednesday, August 17, 2011

nak buat ape ekk???

elloooo pengikut2 diari cik gedik..assalamualaikum!!

hari ini aku cuti sempena Nuzul Al- Quran..
dan dikesempatan ini aku nak ucapkan "selamat menghayati nuzul al-quran" lah kat semua yang seagama dengan ku...

cutiiii nak buat ape yeeee?????????
hurmmmm buat esimen ler ape ag...aku takleh tangguh2 keje dah..
aku dah serik kot...hantar lewet2 ni..first time aku hantar lewat keje studio aku...
hari ini target nak ciapkan LCP ( laporan cadangan pemajuan) dan konsep untuk esimen last aku..iaitu industri..industri first time aku buat benda alah ni...harap2 lagi senang lah yee....
yeeaayyyhhh ( ade kegembiran di situ) kenape???? ade lah...uhuuhuuu *tak boleh gtahu...

oklah..setakat ni je dulu entry aku kali ini..tak tahu nak tulis ape daaa...

* mindu kat umiii...mau balikkkkk
   harap en gedik cepat sembuh..
   dan geram dengan cik cactus

 " Mungkin tuhan menginginkan kita bertemu dengan orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat buat kita"


No comments:

Post a Comment