Sunday, August 21, 2011

pagi yang indah

hoooohoooo.....assalamualaikum semua...
hari ini dalam sejarah cuti..aku bangun awal...
7.30 pagi...awal kn??? awallah tu dari sebelum2 ini...
bangun je..blurrr xtahu nak buat ape...
dan tiba2 teringat keje aku tak ciap ag untuk di tunjuk pagi nie..
dengan sekelip mata jee yeee keje guee ciap hahahaha...*ape aku merepek aku pun tak tahu..

sebenarnye takde pape pun nak cter p tangan gataii nak menaip..
so,,ikut gerak hati kemudian tangan pun menaip..
so terhasillah entry yang aku ase memang 'terindah'..
dah2...aku ase ayat aku dah tunggang terbalik...and memang takde motif pun entry aku kali ini..
sebelum membuat aku jadi  lebih pening..baek aku cauu dlu...

menciapkan diri untuk ke studio...( bahasa mana aku guna ini)
lantok lerrr janji hapiii..daaaa cauuu luuu..t aku update ag...
aduhhh!!! tba2 datang lak idea time aku nak cepat ini..
p masa tak mengizinkan...jumpe nanti lah yaaa..

No comments:

Post a Comment