Friday, October 21, 2011

lari dari kebosanan

muaaahhhh!!!! mindu sama kamu wahai blog...
malam nie terasa rajin nak update blog...angin rajin suda datang lahh..
soo,,,sebelum angin malas datang..baek cepat2 aku menaip..
banyak benda nak tulis nie...dah nak terkeluar dah semua yang ade dalam otak kecilku nie..
aku dah mula merepek...huhuhuhuhu

aku sekarang berada di kuala lumpur bersama my sis cikti...seminggu aku di rumah paklong dan seminggu di rumah pakngah...baru adil...ikutkan aku nak datang sini seminggu je..tapi paklong aku suruh duk lama ckit...apa boleh buat ikut jelah...abah dan umi tak tahu lagi aku telah panjangkan cuti aku...heheheehe cian kat cikdik...duk sowang2 selama 2 minggu nie..maaf yeee budakk...tapi aku masih tak sedap hati sebab aku dah kecewakan bff aku.. maaf syamimi aku masih takde kesempatan nak bertandang ke rumah kamu...mesti bengang gler sama gue kan..sowiii dear...kata nak datang p tak datang2 jugak...ade je hal aku nie kan..maafff sanggaatttt2...tak dapat dielakkanlah u...hope u understand me...insyaallah i pasti datang rumah u sebelum i balik kampus...

ngantuk suda mata ku ini...haaa mesti pelik kan tiba2 aku dah nak tido..tadi beria-ia je nak update blog..dekat atas tadi bukan main lagi aku nak tulis panjang2....tetapi......apa boleh buat kita merancang tuhan yang tentukan..(jadi ustazah lah pulak)..cedih3..aku geram nie...npe???? meh nak cter ckitttt..aku punya lah semangat tadi nak update blog bukan mai lagi tulis panjang2 last2 atas sikap aku yang cuai aku lupe nak save..buka2 balik yang aku tulis tadi separuh je ade yang lain semua dah hilang..yang ade tulah kat atas tu 2 perenggan je...begitu lah cter cedih aku malam nie..."ekk elehh tu pun nak kecoh"..mesti ade yang cakap macam tu nanti..bialah ade aku kesah nak cter jugak...penat je taip panjang2 tadi..huhhh mood malas aku dah tiba...jawabnye aku tangguhkan dulu lah cter aku tu yee...malas aku nak taip balik..capekkk deh..mata saya dah meragam mau ditidokan direhatkan...dah lah sebal dengan ENGEDIKKK...
okehh lahhh selamat malam semua...:)

semoga esok akan menjadi hari yang ceria dalam hidup anda...










Sunday, October 16, 2011

agak lama aku x update my blog....
bukan x nak update tapi xde citer nak story mory...huhuhu
ketandusan idea untuk menaip menulis blog so,,,terbiar lah sudaa blog ku ini...( pelik je ayat )
ramai gak bising kenapa aku dah lama x update blog aku...hakhak..
maap lerr xde citer nak kongsi...coz xde pape yang menarik sepanjang aku tengah honeymoon cuti ni..
okaiii lah papai..sje je nak menaip pagi2 nie..c u later..salam

Sunday, October 2, 2011

musim cuti dah nak tiba...

akhirnya dapat juga aku update blog nie...
nie pun sebab aku duk kat Cc sementara nak tunggu bas...
ade masa lagi jadi aku dan classmate aku AISYAH pun menggunakan masa yang berfaedah ini ke Cc..
bijak kan..kuang3...!!! jadi sempat lah aku update blog aku....
dah lama jugak aku tak update blog aku nie..sejak berlaku nye masalah teknikal kat laptop aku tuu..
bila lah kamu boleh sembuh sygggg..aku indu gler dengan dunia internat nie...( ngada2 pulak kan )
tapi bagus gak aku takde lah asik duk menghadap laptop je..
tambah2 lagi musim sekarang tengah demam exam..
kalu ade internat kan tak belajar pulak aku nie...ummm ade bagus gak lah yeee...:)

ummm alhamdullah exam aku kali nie ade 5 paper je...dan tinggal 1 paper je lagi nak abis...
kesemuanya aku dapat jawab tapiiiiiii cedih cikit...:(( cebab first paper aku dah ase macam entah..
aku silap jawab..soalan nak lain..aku pergi jawab lain...ummmm mesti kena repeat...dah lah soalan tu 20 markah...ummm tulah jelojoh sangat menjawabnye...tapi nak buat macam mana kan...ni bukan kali pertama aku jadi macam ni...masa part 1 paper history pun aku ulang kesilapan yang sama...soalan nak lain lain pulak aku pegi jawab..last2 kena jugak repeat....ummm tak mau dah repeat....tolonggg saya!!!!!!!

dan hari nie Ayu aka akak sulung dan Ag aka akak tengah last paper..
malam ni jawabnye aku keseorangan lah...cedih nyeee..dowang dah nak balik..
selalu aku kena tinggal...untunglah umah dekat...memang tak adil...hihiihihi
nanti adik bongsu indu kat kamu semua...:(
aku pulak ade paper 4 aribln  dan malam 5 aribln baru aku balik..
dengan sape?????? sape lagikan yang suka aku usung sana sini...
ikut je aku..(iyee keee...terperasan pulak....)

pape pun aku tak sabar nak balik umah...tak aci minggu lepas semua tinggal aku..
terutama.....XXXXXXX...:p
okeii lah xde dah rasa nak cter...tangan dah penat menaip..t ade masa lagi aku update lagii...
tiba2 rasa indu kt mybff..okehhh lah annyoooo