Friday, October 21, 2011

lari dari kebosanan

muaaahhhh!!!! mindu sama kamu wahai blog...
malam nie terasa rajin nak update blog...angin rajin suda datang lahh..
soo,,,sebelum angin malas datang..baek cepat2 aku menaip..
banyak benda nak tulis nie...dah nak terkeluar dah semua yang ade dalam otak kecilku nie..
aku dah mula merepek...huhuhuhuhu

aku sekarang berada di kuala lumpur bersama my sis cikti...seminggu aku di rumah paklong dan seminggu di rumah pakngah...baru adil...ikutkan aku nak datang sini seminggu je..tapi paklong aku suruh duk lama ckit...apa boleh buat ikut jelah...abah dan umi tak tahu lagi aku telah panjangkan cuti aku...heheheehe cian kat cikdik...duk sowang2 selama 2 minggu nie..maaf yeee budakk...tapi aku masih tak sedap hati sebab aku dah kecewakan bff aku.. maaf syamimi aku masih takde kesempatan nak bertandang ke rumah kamu...mesti bengang gler sama gue kan..sowiii dear...kata nak datang p tak datang2 jugak...ade je hal aku nie kan..maafff sanggaatttt2...tak dapat dielakkanlah u...hope u understand me...insyaallah i pasti datang rumah u sebelum i balik kampus...

ngantuk suda mata ku ini...haaa mesti pelik kan tiba2 aku dah nak tido..tadi beria-ia je nak update blog..dekat atas tadi bukan main lagi aku nak tulis panjang2....tetapi......apa boleh buat kita merancang tuhan yang tentukan..(jadi ustazah lah pulak)..cedih3..aku geram nie...npe???? meh nak cter ckitttt..aku punya lah semangat tadi nak update blog bukan mai lagi tulis panjang2 last2 atas sikap aku yang cuai aku lupe nak save..buka2 balik yang aku tulis tadi separuh je ade yang lain semua dah hilang..yang ade tulah kat atas tu 2 perenggan je...begitu lah cter cedih aku malam nie..."ekk elehh tu pun nak kecoh"..mesti ade yang cakap macam tu nanti..bialah ade aku kesah nak cter jugak...penat je taip panjang2 tadi..huhhh mood malas aku dah tiba...jawabnye aku tangguhkan dulu lah cter aku tu yee...malas aku nak taip balik..capekkk deh..mata saya dah meragam mau ditidokan direhatkan...dah lah sebal dengan ENGEDIKKK...
okehh lahhh selamat malam semua...:)

semoga esok akan menjadi hari yang ceria dalam hidup anda...










2 comments:

  1. dengki sama kamu amirahhhhh a.k.a kak mira cian kat adekkkkkkkk
    p/s = beli buah tangan kat adek

    ReplyDelete
  2. hahahaahahah..koyaaa...insyaallah

    ReplyDelete