Sunday, October 2, 2011

musim cuti dah nak tiba...

akhirnya dapat juga aku update blog nie...
nie pun sebab aku duk kat Cc sementara nak tunggu bas...
ade masa lagi jadi aku dan classmate aku AISYAH pun menggunakan masa yang berfaedah ini ke Cc..
bijak kan..kuang3...!!! jadi sempat lah aku update blog aku....
dah lama jugak aku tak update blog aku nie..sejak berlaku nye masalah teknikal kat laptop aku tuu..
bila lah kamu boleh sembuh sygggg..aku indu gler dengan dunia internat nie...( ngada2 pulak kan )
tapi bagus gak aku takde lah asik duk menghadap laptop je..
tambah2 lagi musim sekarang tengah demam exam..
kalu ade internat kan tak belajar pulak aku nie...ummm ade bagus gak lah yeee...:)

ummm alhamdullah exam aku kali nie ade 5 paper je...dan tinggal 1 paper je lagi nak abis...
kesemuanya aku dapat jawab tapiiiiiii cedih cikit...:(( cebab first paper aku dah ase macam entah..
aku silap jawab..soalan nak lain..aku pergi jawab lain...ummmm mesti kena repeat...dah lah soalan tu 20 markah...ummm tulah jelojoh sangat menjawabnye...tapi nak buat macam mana kan...ni bukan kali pertama aku jadi macam ni...masa part 1 paper history pun aku ulang kesilapan yang sama...soalan nak lain lain pulak aku pegi jawab..last2 kena jugak repeat....ummm tak mau dah repeat....tolonggg saya!!!!!!!

dan hari nie Ayu aka akak sulung dan Ag aka akak tengah last paper..
malam ni jawabnye aku keseorangan lah...cedih nyeee..dowang dah nak balik..
selalu aku kena tinggal...untunglah umah dekat...memang tak adil...hihiihihi
nanti adik bongsu indu kat kamu semua...:(
aku pulak ade paper 4 aribln  dan malam 5 aribln baru aku balik..
dengan sape?????? sape lagikan yang suka aku usung sana sini...
ikut je aku..(iyee keee...terperasan pulak....)

pape pun aku tak sabar nak balik umah...tak aci minggu lepas semua tinggal aku..
terutama.....XXXXXXX...:p
okeii lah xde dah rasa nak cter...tangan dah penat menaip..t ade masa lagi aku update lagii...
tiba2 rasa indu kt mybff..okehhh lah annyoooo














No comments:

Post a Comment