Friday, November 4, 2011

november come again..

malam nie jari jemari aku terasa gataii nak menari2..huhuhuhu
mood rajin telah datang menjelma dengan tiba-tiba..
jadi kenalah cepat2 menaip nanti mood itu akan kembali bertukar wajah...:P
okehhh bulan November ini,,,akan banyak peristiwa2 yang akan berlaku in my life..kenapa aku cakap macam nie???
jom tengok aku punye list.....

1) Result aku akan keluar esok hari iaitu 4.11.2011 aduhh manyak takut maaa!!!

2) UPSR result n 15.11.2011 birthday my little sis..

3) 18.11.2011 balik ke kampus setelah sebulan lebih ber'holiday'...:( (dalam sedih ade gembira jugak tau)

4) 21.11.2011 tarikh yang sangat2 ditunggu2...exam bagi dak2 STPM..to my lovely peren...do the best..i know u can do it...cayoookkkk yeee....!!! NUR SYAMIMI BTE ABD AZIZ...

5) Aidiladha kali nie tak berapa meriah tokayah n tokma tak menyambut nye di cnie..tetapi di tanah suci..semoga kalian semua cihat dan harap2 haji yang mabrur..amin!!

itu je rasanya peristiwa yang berlaku sepanjang november nie...
ehhhh 5 aje....hahahaah bukan maen banyak aku cakap tadi..hampehh upenye 5 ajeee...kuang3
pape jelah janji aku gembira...raya aidiladha niee..aku beraya dengan mybff...dan adik baru aku...asikk2 nyeeee....okehhh lahhh...mintak diri dulu yeee....mauuu beraduuu dahulu..salam semuaaa


No comments:

Post a Comment