Sunday, December 18, 2011

Saje je..:D

rindu nye kat blog saya nie...olllaaa...harap semua cihat .. :(
aku sekarang tengah sibuk dengan keje2 aku yang mengalahkan PM..lalalaala
memang aku sesangat2 sangat lah sibuk..makin nak habis..makin banyak lah pulak keje..dan kebanyakannya semuanye dah kena buat individu tau...ummm capet deh..

ummm minggu nie last aku kat cnie..sebab minggu depan dah cuti...yeahhhuuuu tak sabar nye nak balik..mindu kat umi n abah.. :( p seminggu je...kejap sangat lah cuti pun x puas lah nak manja2 ngn umi n abah...sebulan kot aku tak balik umah...abah pun pelik aku tak balik..hahahaha...selalunya pantang ade cuti 3 ari pun balik..ummm nie menunjukkan aku betuiii2 busy okehh !!!

okehh lahh...aku kena cepat nie..nie pun aku curi2 meng'update my DIARICIKGEDIK...:)
*entri yang paling cepat n ringkas yang aku sediakan.. :D
buibui




No comments:

Post a Comment