Wednesday, February 29, 2012

Planning Bowling Day :)

salam n selamat malam semua :)
tetiba terasa rajin pulak hari ini nak update blog...:p tambah2 lagi ade benda saya nak share ini :))))
nak tahu tak ape??? jeng2...*wink*
meh aku cterrr...pada 25.02.2012 fakulti aku menganjurkan satu pertandingan bowling di antara student..jadi aku dan rakan2 yang lain turut ikut serta..walaupun tak pandai main..lalalaala
malas nak menaip layan je lahh foto2 nie :)))


geng2 REMBAT JE LAA
(ika,aku,cheq dan aisyah)
canteekk tak baju baru kelas kami :)) baru sampaiii tuuuuu
kami menang..JUARA BERKUMPULAN ( WANITA )
alhamdulillahh...
depan AMPANG BOWLINGG :)
juara high score bagi individu wanita :) congratz dearr
tempat ke-3..:)
hihiihii..macam mana puas dah tengok muka2 pemenang...lalalalala *mula perasan..:p terasa bangga pulak dengan group aku nie...sebenarnya tak caye pun yang kami akan menang..2 , 3 kali jugak lah nama group kami dipanggill...macam anugerah lah pulakk..alaa2 artis menang gitu..kuang3...sebab maen pun macam biasa2 je..dan asik masuk longkang je...memang tak pernah terlintas maen untuk nak menang..tapiii tulah yang dinamakan rezekikann..:)) thanks kepada lecturer yang menganjur besttt sesanngaaattt..pah nie bolehh lah buat lagii..pasti aku akan masuk lagiiii...
okelahhh nak sambung buat kenjee..masih banyak yang menanti untuk dikerjakann :D

REMBAT JE LAAA terbaekkk !!! papaiiii

Friday, February 17, 2012

Update guna iphone !!! :)

Hai my blog...minnduu sama tau..banyak kot keje aku..alhamdullah aku dah semakin baek dengan dye...tapiiii hurmm entahhh...rasa dah lain sangat..takpe lah janji kami dah oke :)


 * penat deh update blog guna iphone,,,tak lancar...huhuhu juz nak testing aje :)
Okeyy papaiii

Saturday, February 11, 2012

Sekali Lagiii...

sekali lagi aku diuji...aku tak tahu kali ini aku mampu bertahan atau tidak..
tapii selama 2 hari ini aku masih tak dapat kekuatan untuk aku lupakan semua ini..
dia telah buat keputusan yang selama ini aku takut-takutkan...kali ini macam siyes jeee..:)
entahlah...aku tak tahu kenape boleh sampai tahap nie...hurmmmm 
salah aku jugak..mulakan duluuu..

 YA ALLAH , kau kuatkan hati hambamu ni untuk aku hadapi dugaan ini..



Friday, February 3, 2012

Tanjung Karang again !!!!

salam jumaat semua :) 

hari ini hari ke 3 kita berada di bulan ke-2 bagi tahun ini kan ??
begitu pantas masa berlalu..
hari ini bermula cuti selama 5 hari..sempena maulidur rasul...dan aku tak balik cuti ini...cedih pun ade tapiii...
disebabkan ekonomi aku tak stabil sekarang..jadi aku ambil keputusan untuk tidak balik rumah...cian ENGEDIK balik sowang2..maap yaaa..p dye bukan kisah pun :D

tapii aku akan bercutii jugak okehh :) yeaaayyyhhhh...asik banggat !!!
kemana??? aku akan ke rumah nenek bella classmate aku..iaitu di TANJUNG KARANG..
dalam pukul 4 kami akan bertolak..
sekali lagi aku akan kesana...dulu aku dah sampai kampung dye.masa tu aku part 1..
aku suka sangat datang cnie..sebab suasana di kampung dye sesannngggatt lah cantik dan aman je..
dan part yang paling aku suka ialah kat sana ade sawah padi..kiri kanan ade sawah..hihihihi bezzz sangat2...
aku ikut dye balik sebab kakak dye kawin..dapat jugak aku tengok persandingan orang jawa..hiihihih
jadi sambil menyelam minum air lah...:) ikut turut serta ialah wawa n ika..
okehh untuk hari ini...tunggu aku update lagiii yeee....

:)
 buibui