Wednesday, March 21, 2012

Dia buat lagii ~ arggghhhhhh

benciii...benciii..bencii
sebel..sebel..sebel...
ENGEDIK jahat..suka usik saya...:P
ada ke patut dia tipu saya..memang tak patut kan2...kan2..kan2...~ sambil muncungkan mulut..:P
ENGEDIK cakap hari ini dia balik Kelantan...cedih jugak lah kan...ingat hari ini last aku lunch dengan dia..hihihihihi..lepas ini boleh lagi lah makan together-together kan..lalalalalala
aku memang nak hukuman dia,...tapi nak buat pae ekkk??? eeeeeeee dah tiga kali kot dia maem-maen kan aku :( sedihhh gerammm rasa nak gigit-gigit jeee...aaaaummmmmmm..okeiii lahhh cauuu luuu..
buibui
goodnite :)

No comments:

Post a Comment