Friday, March 9, 2012

Sony ; Smartwatch

selamat petang semua..:)
sekarang aku terlampau rajin nak meng'update' blog...pdhal minggu depan aku dah nak exam..huhhuhu
tak tetiba tadi aku terbuka laman sony punye website...dan aku tertarik pada benda nie..comey dan elegen je aku tengak..memang smart glerr..memang sesuai sangat lah dengan nama yang diberi iaitu 'SMARTWATCH'..

* jom layan gambar2 nie...

sangat simple..dan banyak kegunaannya walaupun kecikk

 tweet , FB n call pun boleee !!!

bolehhh ditanggalkan...comey canggat

dan yang pasti my fav kalerr ada ... :)))


begitu canggih teknologi skunkkan...dulu jam hanya alat untuk melihat masa..skunk jam pun boleh dijadikan bahan untuk berkomunikasi..
lepas nie apa pulak lahhh yeee...????

okeiii buibui


No comments:

Post a Comment