Thursday, March 1, 2012

Studioo dah Tamat...

salam dan selamat petang semua..:))
amat jarang sekali aku meng'update' blog pada waktu2 petang macam nie...
entah dari mana datangnye angin rajin aku nie nak berceroteh petang2 nie..
hari ini 1.3.2012..satu tarikh yang cantekk kan??? memang cantek sebab ia merupakan tarikh terakhir bagi studio aku untuk semester nie..:(( cedih lah pulakk..ase kejap je masa berlalu..( ekkk yelahh tuuu..dulu bukan maen tak suka studiooo) :P sempena hari terakhir kami satu kelas macam biasa pakat2 buat satu kenduri jamuan kelas..kali ini kami buat ala kadar je..tak macam semester lepas..agak meriah..tapi pape pun aku enjoy this event..walaupun tak semeriah dulu tapi still suasana tu ada...maybe sebab masing-masing tengah bertungkus lumus untuk ciapkan kerja yang perlu dihantar hari ini..* termasuk lah aku..:P 

minggu depan dah start cuti untuk study week...aku memecah rekod tak balik..:((( *menangis di dalam hatii..
aku nak balik...mindu sama umi n abahh..tapiii kerja2 yang masih ade membuatkan aku terpaksa membuat keputusan untuk stay di sini..terima jelah kan..okeiii nie je entri untuk petang ini...nak balik,,,dan sambung tidoo yang telahh aku rugi kan selama beberapa hari ini..:DDDD

* takut nak exammm,,,dup dap dup dapp

No comments:

Post a Comment