Saturday, April 28, 2012

ALHAMDULILLAH THANK YOU ALLAH

syukur..syukur..syukur..alhamdulillah :)
ini adalah hadiah yang paling bermakna..kenapa??kenapa??
okeehh meh nak habaq maii..hari ini keputusan exam aku keluar dan ini bermakna segala usaha dalam part 4 ini  akan menunjukkan hasilnya..adakah OK atau KO..??? alaaa tengok tajuk entry pun dah bolehh agak kan2...(ape daaa ) pape pun aku bersyukur sangat-sangat..tak sangka hasilnya sangat membanggakan..tapi takde lah bangga sangat sebab ade lagi yang sangkut..aku tak habis-habis dengan repeat..arrrgggggghhhh..sengal betoii *ada repeat tapi nak kecoh-kecoh result..
(biarlah blog aku aku punya sukalah kan).... :((( angka 3 masih belum lagi muncul dapat..cemburu dengan budak-budak kelas aku yang kebanyakkannya semua angka 3..pape pun tahniah dari aku :)) i'm so proud with u guys tetapi aku harap aku pun dapat jadi macam diorang.. kan ku cuba untuk dapatkan angka 3 tuuu...saya nak jugak kamu..!! Ya Allah terima kasih untuk semuanya.. :)
*hari ini aku berjalan sakan..memang penat..tq abah n umiii..muahhhssssss!!! gambar tak sempat nak upload..nanti ada masa aku upload okeee :D

salam
nitess people

No comments:

Post a Comment