Thursday, May 10, 2012

Ku Keciwa :(

hari dalam sejarah sejak aku cuti,,ni first time aku bangun sebelum kol 9..selalunya terlebih awal..huhuhuhu
aku memang semangat giler hari ni,,bangun-bangun terus mandi,,sebab hari ini kalau takde pape halangan or rintangan aku kan jumpa dengan engedik ( date lah konon kan :D ),,tapiii dah ready-ready tup tup tup,,,tak jadiii,,urmmmm cedih betul,,aku dah lah rindu sangat kat engedik,,lama jugak lah aku tak jumpa engedik,,ingat lepas jumpa nak melepak umah myBFF,,segala-galanya hancur berderai,,umi nak jumpa ENGEDIK auwwwwwwwwww...nangis satu baldi hari ni :(((( *ngada ehh minah nie terlebih over pulak..bia lah memang sedih betul  nie..

*maaf engedik,,sekali lagi saya mungkir janji..bencii bencii

No comments:

Post a Comment