Friday, June 1, 2012

No Idea

Wahh !! (excited terlebih) rasa dah lama giler aku tak update blog. Dah berkarat dah blog nie aku rasa :D Maaflah blog ku yang tercinta. Aku sibuk sangat,,kau kan tahu aku sekarang dah jadi tauke burger (bangga kejap) dan cikit lagi dah nak bungkus lalala. Soo busy la cikit..tutup pun dah lewat jadi kemalasan aku untuk menaip terserlah di situ,arghhh apa aku merepek nie.

Malam nie aku terasa nak meng'update tapiiiiiiiiiiiiiiii.......aku tak tahu nak tulis apa. Takde motif pun sebenarnya tapi jari ini nak juga aku menaip, takde topik aku nak citer malam ni. No idea sejak kebelakangan nie aku pun tak tahu kemana hilangnya semua itu,,bla bla bla. Aku tak tahu nak tulis apa makin lama makin merapu je. Dan aku terasa mengulangi ayat-ayat yang sama. Huhu hangpa nampak ke idak cek takde idea sebenaknya ni..

Umm baik laaa sebelum cek merapu lebih parah lagi baik cek chauu dulu laa nohh..maaplaaa takde apa pun yang menarik dalam entry kali nie..cek ketandusan idea malam nie..* sobs sobs. Esok dah masuk bulan Jun, aishhh cepat pulak masa berlalukan. Tak lama dah lagi ada orang nak tinggal aku. Hurmmm hampir lupa pulak nak gthu, semalam birthday my engedik. May Allah always bless you :) Sedih birthday kali nie aku tak dapat sambut sama-sama dengan engedik, hadiah pun tak bagi :( bukan xnak bagi tak sempat nak cari hadiah. Insyaallah nanti ada kot..Nak bagi apa yee ?? ~ Pikir-pikir. Ummm

My little sis n Me

okeiii laaa 
nitess semua 
:)

No comments:

Post a Comment