Tuesday, June 12, 2012

Segmen Tambah Follower dan Rakan Blogger

Bosan !!! Ape lagi keje yang boleh aku buat selain membaca blog kawan-kawan aku hilang jugak bosan aku nie :) Baca punya baca tup tup aku terbaca entry "SEGMEN TAMBAH FOLLOWER DAN RAKAN BLOGGER " di blog En Syakir Rahman. Membuat aku tertarik untuk join :D macam rugi laa pulak kalu tak join kan..

http://1.bp.blogspot.com/-U5w5Qh6Lhtw/T9ZQCSyUvWI/AAAAAAAAdYY/7f5lS2X5Ilk/s1600/blogger+hasrulhassan1.jpg

Nak join boleh klik kat cnie :) Syarat-syaratnya senang aje :

  • Tempek badge ini dalam entri anda, dan link ke entri ini.
  • Tajuk entri anda: Segmen Tambah Follower dan Rakan Blogger
  • Berikan nama blog anda, link blog anda, bila mula berblogging, kenapa berblogging dan seterusnya siapa idola dan ikutan anda dalam dunia blog.
  • Siap je, terus berikan url entri anda itu di ruangan komen.
  • Andai sudi, jadilah follower blog ini.
  • Anda perlu berbuat demikian sebelum jam 5 petang, 13 Jun 2012.


  • NAMA BLOG : DIARI CIK GEDIK

    LINK BLOGhttp://peacemuah.blogspot.com/

    BILA MULA BERBLOGGER : 16.11.2010, baru 2 tahun lebih :D

    KENAPA BERBLOGGER : Ingin berkongsi kegembiraan, kesedihan, kekecewaan dan sebagainya. Blog adalah tempat yang boleh saya lontarkan segala-galanya.

    SIAPA IDOLA DALAM DUNIA BLOG INI : Sis Fatin Liyana my awesome people :)

    8 comments:

    1. hai... dari segmen yang sama...singgah dan follow di sini... sila sila kan lah ke blog sya

      http://azmengs.blogspot.com/

      ReplyDelete
    2. As-Salam. terima kasih kerana sudi join.

      ReplyDelete
    3. Salam perkenalan..:)
      Done follow...
      Sudi2lah datang singgah & jenguk blog ummi ye..:)

      http://nukilanummiabi.blogspot.com/

      ReplyDelete
      Replies
      1. salam perkenalan jugak buat ummi, terima kasih follow blog meera yang x seberapa ni..
        done follow u too :)

        Delete
    4. cik lynn dari segmen yg sama :)

      jom jalan2 blog cik lynn plak...

      lynnlinda.blogspot.com

      ReplyDelete
      Replies
      1. okee,,akan singgah di sana nanti :))

        Delete