Wednesday, June 27, 2012

Terima Kasih :)


Bestt sangat novel ni memang tak jemu kalau nak baca banyak kali pun..:)) Terima kasih to my engedik sebab tolong saya listkan novel yang terbaru (bulan 5 lagi engedik bagi list novel tapi minggu lepas baru ada kesempatan nak pergi beli :D itu pun masa aku pergi Perak. Huhu, dan semua novel yang engedik pilih semuanya best- best belaka, cayaaa laaa lalink :P.


Novel pertama yang engedik pilihkan untuk aku KU RELA CINTA INI BERTAMU, sangat best juga. Masa tu aku duk mengada-ngada nak beli novel *sambil hentak kaki :D, jadi ajak engedik temankan ke Popular di Ipoh Parade :) Disebabkan malas nak dengar aku merengek macam budak kecik, engedik pun setuju teman dan siap tolong pilihkan lagi. :)

No comments:

Post a Comment