Monday, October 15, 2012

Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!

Assalamualaikum :)

Disebabkan takde keje nak buat dan
tup tup ternampak segmen ni kat blog sis yuyu terasa nak turut serta :)
lagi pun senang aje syarat-syarat dia..


* Follower sy 53 follower..masih baru dalam dunia blogger :D
kpada yang nak join sila2 klik sini



36 comments:

  1. da singgah n follow.


    http://juejaynee.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  2. Salam.. TQ dear join this segmen.. done follow u.. rajin2 lah blogwalking peserta lain k.. :)

    ReplyDelete
  3. blogwalking here~

    selamat berukhwah..
    ^_____^

    http://nurainishahroni.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  4. salam kenal...

    dtg dr segmen yg sama

    done folow ur blog :)

    ReplyDelete
  5. Saya pun join segmen ni juga. Tolong sokong yaa. :)
    Done follow you. ^^

    http://thefairfight.blogspot.com/2012/10/segmen-4-tambah-followers-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  6. done follow awk
    http://kalermerahati.blogspot.com/2012/10/tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  7. Hai,dari segmen yang sama
    Done follow :)
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  8. darik segmen yg sama :)

    done follow u. do follow me back kalau suka :)

    http//feminismflutters.blogspot.com/2012/10/jom-join-segmen-tambah-follower-banyak.html

    ReplyDelete
  9. http://www.kisahemasputih.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
    sy dari segmen sama ^^ sy follow sini :)

    ReplyDelete
  10. singgah sini...jom terjah blog fendy

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  11. Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

    ReplyDelete
  12. follow :)

    http://ezatichumel.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  13. Nice blog here. Done follow. Jom blogwalking. :)

    http://sayasukamakanbiskut.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  14. Datang melawat sini :)
    http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  15. E'RAZ DATANG MELALUI Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!..

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  16. Salam kenal..dari segmen sama..dah follow sini.. jemput follow saya pula (^__^)
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  17. lompat si katak lompat.. lompat singgah sini.. lalalala~

    #http://beautyshinju.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  18. singgah sini :) blogwalking lai3:P

    http://fardiyah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  19. Dari segmen yang sama and saya dah follow awak :DD Jom follow saya juga. http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  20. dtg follow..dr segmen sama..

    jom --> http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  21. gud luck

    http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  22. Salam. Singgah dari Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!.. Dah follow sini. Jom terjah blog saya.

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  23. dr segmen yg sama , done follow ur blog

    salam perkenalan

    http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  24. hai naz dari segmen yg sama.. follow sini.. jemput ke blog naz ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  25. dr segmen sama,

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    haaa... dh tambah sorang lg follower. jom tambah follower banyak2

    ReplyDelete
  26. Follower #82 singgah dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  27. salam perkenalan dr segmen yg sama,
    singgah sini n follow,

    http://haryatifaizal.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum.

    Saya dari segmen yang same
    http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/11/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    Saye da folo kamu, jemput folo sy balik ea.

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum..singgah sini dari segmen cik yuyu.Happy blogging dear :)

    adik pic kat header tu adik snap kat mana ek?nice la.nanti bgtau kak fahz ye :)

    ReplyDelete
  30. done follow dari segmen yang sama :)
    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  31. done follow. dari segmen yang sama.
    http://misz-aa.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  32. join the tribe ^^
    http://shuhaidablog.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  33. dtg follow sini, salam kenal

    http://cyidasite.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  34. jom bantu cik emma lepas target dapat 200 follower... cik emma dah follow blog awesome awk...
    jom follow blog tragis cik emma :)

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  35. Assalammualaikum, is datang dari segmen yang sama, done follow sini #106.

    http://iskandarx.blogspot.com/2013/03/segman-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete