Thursday, December 6, 2012

Sem Baru, Tahun Akhir.

Assalamualaikum :)

Lamo sungguh eh, tak update blog ni kan. Sejak masuk sem baru ni, jadi kelam-kabut cikit. Ngeee.
Alhamdulillah, aku masih dapat berjumpa dengan mereka-mereka yang aku sayang :) 
setelah hampir 8 bulan tak jumpa.Sem ni merupakan sem terakhir buat aku dan rakan-rakan sebagai budak Perancangan Bandar dan Wilayah. InsyaAllah sekiranya diizinkan dan dipermudahkan segala urusan kami.

Minggu pertama macam biasa. Subjek studio / planning project merupakan pembuka tirainya. :D
First class, dah ada esimen yang perlu disiapkan. Sem ni site kami di Baling, Kedah. Tapi macam susah je studio sem ni. Ngeee. Tatuttt...


Studio aku untuk sem ni. Dah tak macam dulu. Dulu senang la ad suis kat meja masing-masing. So, tiap2 hari bawak lappy, sekarang dah x boleh sebab suis x cukup.


Ni la studio aku dulu masa part2 sampai part 4. Meja sorang satu. Ada laci sendiri.

******
Jom tengok gambar meeting kami pada malam Isnin hari tu :D Minggu pertama pun dah tidur lewat. 
Hmm nasib la kan. Macam tak biasa.

Peace :)


Siyes je semua. Huhu Ada yang khusyuk mendengar, 
ada jugak yang khusyuk bergambar.


Cakkk !


 Sempat lagi tu pusing belakang tengok kamera. Haha

My kesayangan. cayam sangat-sangat dorang.

Buat masa ni tu aje nak story mory. :D
Have a nice day !
Salam.

1 comment: