Tuesday, January 1, 2013

1st January 2013

Assalamualaikum :) Hye semua.

Apa kabo semuanya, harap semua sihat-sihat belako lah yo :) Serious teman rindu bebenor dengan blog teman yang tercintam ni. Lama giler rasa tinggalkan dunia blogger yang sangat awesome ni :D. Maaf sejak masuk semester akhir ni, terasa diri ini tidak tentu arah. Banyak sangat kerja yang datang tanpa sempat diri ini berehat. Ngee. Ayat klasik gitu *sila menyampah


Syukur Alhamdulillah, kita semua masih diberikan peluang oleh Allah swt untuk bernafas di muka bumi ini. 1st of January 2013, rasa macam sekejap sangat masa berlalu kan? Rasanya macam tak percaya 365 hari tahun 2012 sudah berlalu pergi meninggalkan kita.

Hurmm Ini je kot entry untuk awal tahun bagi tahun 2013. Sejak akhir-akhir ni otak aku teramat la beku, tak tahu la kenapa. Wahai idea-ideaku kemana kau menghilang ??? -,- Walaupun aku hari ni cuti sempena Tahun Baru tapi aku hanya di rumah sambil menghadap kerja-kerja yang perlu diselesaikan. Hmm. Cuti tak rasa macam cuti pun. So sadd. Nak pergi jalan. Grr. Update ni pun sambil-sambil buat esimen sebenarnya. Itu yang idea takde.*semangat gitu nak meng'update blog :D
p/s : Semoga tahun baru lahir azam yang baru ok engedik :P

Peace. Baibaiii

1 comment: