Monday, April 22, 2013

Berakhirnyaaaaa..

Assalamualaikum 

Alhamdulillah selama 3 tahun selesai sudah tugas aku sebagai seorang mahasiswa di UITM Perak. Insyaallah kalau takde paper yang sangkut aku bakal mengenggami segulung diploma pada hujung tahun ini. :) Dan aku berharap takkan ada  mana-mana paper yang fail. Tak meletakkan harapan yang tinggi sebab takut akan kecewa. Hmm

Tadi baru sampai umah pukul 7.30. Sakit gilaaa pinggang, rasa nak amek cabut letak dalam almari. Grr. Lama sangat duduk dalam kereta. Jamm kejap. Hoho. Sepanjang perjalanan rasa berat sangat sangat hati ni nak berpisah dengan kawan-kawan yang telah hampir 3 tahun menemaniku, menjadi teman suka duka. Harap persahabatan kami ni tak akan terputus begitu saja.


Jalan2 buat kali terakhir, sebelum balik ke negeri masing-masing. Yang tinggal hanya kami berempat je selama 3 hari. Yang lain semua dah balik. :( So kami jelaa yang sakan berjalan. 
Dan ni ialah esimen yang terakhir, alhamdulillah sebelum balik tadi dah hantar. 


My thesis : Kemudahan tempat letak kereta di Jalan Pintu Pong, Kota Bharu

Ok laa tu aja nak share. Takde motif pun saja je nak menaip malam ni. 
Nantikan entry seterusnya ALKISAH KAMI. Insyaallah 
Buibui. Nighttt 
:)

No comments:

Post a Comment