Wednesday, April 10, 2013

Our date :)

Assalamualaikum.

Hang out with my lovely friend pada hari Jumaat lepas ke Teluk Batik. Dah lama sebenarnya mengidam nak naik banana boat. Akhirnya kami ke sana walaupun masih lagi dalam mood exam. Huhu. Semata-mata nak naik benda alah tu -,-


Readyy!!!


Goooo!!


Jatuh sudahhh !!!


Dushhhh! 

Muka hepi selepas kena campak dalam air yang teramat masin. Huhu


Naik boat melawat pulau yang berdekatan. :) 
Muka semua excited, orang tak pernah naik boat kan. 
Hoho. Termasuk diri ini. Lalala. 
Dalam kepala macam-macam dok pikir. Grr

Hari Terbuka TLDM :) Di Pangkalan TLDM
Tempat ku membesar dan bermain selama 6 tahun. Mindu sangat..


Dulu selalu pagi2 bangun tidur tengok abah tengah bersiap-siap untuk ke tempat kerja dengan uniform Navy serba putih. Hensemmm sangat2. :) Sekarang dah pencen. 


  Muka saya bolattt. Hoho. Tertinggal scraf. T__T 


Tetamu undangan kami :) #uyusoda a.k.a Nur Zafirah

Taman Paya Bakau
Aku dengan Kak Asmani je yang turun menikmati keindahan taman paya bakau ni.
Yang lain semua tak turun takut, sebab tempat ni ada monyet. :) Macam mana last-last sem aku baru nak jejak kaki kat cini. Aisshhhh. Jom tengokk gambarrr.


Muka dah gelap, gara-gara berendammm tadi. Huwaaa. *bukan memang dah gelap ke??
Huh!


Peace..my comeyyy :) 



Me n Kak Asmani. Mindu akak. Huwaaaa.



Jom naik titi gantung :) Tempat ni tersangat la luas. Tengok dari luar macam kecik je. Sekali masuk. fuhhh! Tak larat nak jalan nak habaq hang. Sempat lagi duk pikir nak bawak engedik datang sini. Hoho. Sempat dengan tak sempat je laaa. Grrr


Ala2 model titi gantung gitu. >,<


:)
Buibuiii.
Have a nice day people.

4 comments:

  1. wah! Bestnye.. teringin jugak nak naik banana boat nih!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..sila lah cuba. Pasti nak lagi :)

      Delete
  2. waa... having fun with friends ya.. sangat gembira la.

    jatuh dari banana boat? erk nape?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..mestii. :) Sebab naik banana boat memang macam tu..

      Delete