Monday, May 6, 2013

My high school. Sekolah Menengah Kebangsaan Kandis.

Assalamualaikum 
:)

Semalam aku ke sekolah lama, teman umi pergi mengundi. Langkah je masuk rasa dah lain sangat. Sebak, pilu, cedih pun ada. Banyak sangat kenangan disini. Suka duka semua ada kat sini. Hmm. Rindu zaman-zaman sekolah dulu. Sekolah  pun dah banyak sangat berbeza. Makin cantik. :)  Umi pergi waktu tengahari jadi takde sangat orang. Tu yang sunyi je. Jom ikut aku jejak kasih sekolah meh! Haha


Jalan masuk ke dalam sekolah. Huhu 
Tetiba teringat jalan nak masuk U aku. Punya la jauh. -,-


Kantin. 


Kantin aku ni banyak kali dah ubah suai, sejak aku belajar kat situ sampai la sekarang. Sekejap macam tu sekejap macam ni. Hoho. Last-last macam tu je. Sepatutnya dulu ad art batu kat tengah-tengah tu, sekarang dah xde. Tempat ni jugak merupakan tempat datim (dating) aku suatu ketika dahulu, balik sekolah je tunggu pacar kat kantin. Port baik punya. Datim kat tengah-tengah orang lalu lalang. Aku je buat macam tu orang lain takde. Huhu. Nak gaduh pun kat situlah, menangis pun kat situ la. Orang tengok buat donno je -,- Biarlah kan dari duk datim tempat tersembunyi, seram jugak, kena tangkap nayee je. 


Dataran perhimpunan. 



Tempat aku dan rakan-rakan ku melepak dikala hari sukan or waktu rehat. Dan juga tempat aku dan Mimi membuat ketupat. Hahaha

Ok. Tu je nak share.
Have a nice day guys
Bye!

2 comments: