Saturday, June 8, 2013

Us ♥ Entry Bergambooorrr

Assalamualaikum  :)

Hari ni hari yang super duper tired.  
Hangout with my siblings and BFF. Letih sungguh. Ni pun mata tak berapa nak segar, tapi tangan ni gatal nak menaip. Bawa budak-budak pergi shopping, maklumlah cuti sekolah dah habis, maka kelam-kabut la nak pergi beli barang. Macam biasa destinasi peverat KBMALL. :D 


Sejak balik, hari ni baru dapat jumpa dia. Sorry dear.


Kenapakah ??? Hahaha



We argue, We fight, We stop talking to each other at time..but in the end, family is family :D


Kesengalan -,-
Lepas kekenyangan terus jadi macam ni. Aku suka sangat buat muka entah pape.
Grrrr


My cayam dan mysista2 : Jalwati


Budak tecikk kepenatan :) Cian dia.

Esok, akan kembali seperti sedia kala. Tinggallah daku keseorangan di rumah. :(
Takde pape pun yang menarik untuk entry kali ni, tapi saja je tangan gatal nak meng'update.

:D
Take care.

No comments:

Post a Comment