Friday, September 6, 2013

Happy birthday my precious

Assalamualaikum dan selamat malam semua :)

Happy birthday my lovely3, Rabiatul Adawiyah yang ke 18 :) Hari ni bawa dia keluar jalan-jalan sambil celebrate her birthday. Macam biasa my BFF haruslah turut serta sebab dia pun kakak kepada adik-adik aku. Adik aku yang dua lagi takde sebab dorang tak balik minggu ni, jadi mohon jeles ok! Hoho. Untunglah ada dua kakak, aku ni bukan je takde kakak, abang apa lagi. Huh! 


HB ADA :)


Birthday girl, love you sayang, semoga menjadi anak yang solehah, bertanggungjawab, dan semoga apa yang kamu impikan akan tercapai suatu hari nanti. Amin. 


Nasib la dapat kakak macam kami ni. Hoho
We Love Cikdaaaaa!!!!



Us. Always together : today, tomorrow and forever.

:)


No comments:

Post a Comment