Monday, September 2, 2013

Jom cuba produk terbaru dari Lancome:)

Assalamualaikum dan selamat pagi :)

Alhamdulillah sekarang sudah berada di bulan September, kejap je masa berlalu. Lagi 3 bulan kita nak habiskan tahun 2013. Kejapnyaaaaaaaa. Ok hari ni rasa nak citer kat korang produk Lancome. Kenal tak product tersebut. Mestilah kenalkan? Produk antarabangsa gitu! 

Kali ni produk Lancome melancarkan produk terbaru mereka iaitu foundition 'TEINT VISIONNAIRE' 


Sambil-sambil memperkenalkan produk terbaru mereka, pihak Lancome ni juga memberikan satu peluang kepada anda-anda diluar sana yang ingin mencuba dan rasai sendiri. Nak beli takut x menjadikan rugi je, beli mahal-mahal, jadi pada kata kita cuba dulu sample. Tak salah nak cuba barang free, bila lagi ye dopp? Kan kalau berpuas hati boleh la belii. Macam mana nak dapatkan??

Nah, mudah je klik sini yeee :)


Dan korang klik Step 1.


Dah dapat email dari Lancome, korang bolehlah tebus vouncher ini di stokis yang berdekatan dengan anda!! Macam gua ni of course ler tempat popular disini, tak lain tak bukan KBMALL. Haha. Jangan lupa print out dulu vouncher ni. 


Lepas korang dah cuba dan alaminya, korang boleh kongsikan perasaan korang selepas alaminya sendiri di Step 2. Sape tahu korang berpeluang memenangi Skin Perfecting Dua yang bernilai RM450 dari Lancome :)) Bestttkan.

Untuk ke page boleh klik FB Lancome.

Selamat mencuba. 
Have a great monday guys!


No comments:

Post a Comment