Friday, December 27, 2013

Jualan Gudang FCC :) Jom.

Assalamualaikum dan selamat pagi :)

Hari ni nak share something dekat korang, yang masih blur tahu nak buat apa besok, memandangkan sekarang musim shopping ye dop, YEAR END SALE lah katakan :) dah shopping beg, baju, aksesori, barangan sekolah. Produk kosmetik? dah? kalau belum, yang mana berdekatan area Selangor tu, moh ler kita ke Jualan Gudang FCC sempena ulangtahun FCC ke 5 pada 28/12/2013- 29/12/2013. Iaitu besok dan lusa.


Korang pasti tidak akan menyesal dengan harga yang mereka tawar teramatlah rendah ok!! Dari rm 1.55- rm35.00. Haaa?? Siapa nak bagi harga memurah macam tu? Nampak begitu harga kasih sayang dorang tawarkan ^_^ Jualan bermula dari jam 10 pagi hingga 6 petang, bertempat di :

 NO. 29G, JALAN PUTRA MAHKOTA 7/8D,

PUTRA POINT BUSINESS CENTRE, 
SEKSYEN 7, PUTRA HEIGHTS,
47650 SELANGOR. (Berhadapan dengan pasaraya GIANT)




Antara produk yang akan dijual dengan harga yang terendah, dan semua produk ini adalah BEST SELLER ok uolssss!! Jadi apa tunggu lagi, jangan ragu-ragu, besok ajak semua kaum kerabat pi serbu Jualan Gudang FCC ok! Pilih yang mana nak, borang semua pun takpe, tak jadi masalah pun. Hihi

last preparation dorang semalam. 

pic credit : FCC Official Like Page

Belum cuba, belum tahu uollsss :)
happy shopping! pasti tak menyesal. 

No comments:

Post a Comment