Friday, May 2, 2014

Terima kasih semua :) #Throwback

Assalamualaikum :)

26042014 genap umurku 22 tahun. Besar dah :)
Lokasi : I-CITY Shah Alam

Hari ni baru ada masa lapang cikit, bolehlah update sekejap :D dah masuk bulan 5 dah kan ? kejap sangat masa :) kita dah berada dipertengahan tahun 2014. Semoga segala yang kita hajati, dah hampir tercapai. Ok, entry kali ini nak throwback je aktiviti-aktiviti minggu lepas :) Semuanya gambar yang akan ceritakan yeee. Sambutan birthday ni dibuat awal sehari sebab time tu je dorang free. huhu memang aku tak terpikir la dorang nak buat apa. Cuma pelik jelah dah kenapa nak g i-city?  bukan ada pape pun. huhu


kek yang kiut miut, pink lagi :))
sayang nak potong. 


gambar blur, tapi nak jugak letak :P








antara yang hadir. terima kasih :D


my gugirls :)


 mereka berdua ni la perancangnya:) terima kasih untuk kejutan ini. sayang korang ketat :D

Keesokkan harinya aku wawa dan syafiq ke Kolumpuq, nak pi jumpa my sista, Jalwati dan Kak Asmani. Lama sungguh aku tak jumpa adik aku sorang ni, maklumlah sekarang dah kerja. Jadi masing-masing sibuk. 


abaikan muka kami yang dah macam orang baru balik ke sawah. huhu


singgah kejap kat Pusat Pelancongan  Malaysia :) fefeling nak jadi pelancong haritu. haha padahal nak bergambo je kat sana.


peace :)







:)
buibui 

No comments:

Post a Comment