Saturday, March 28, 2015

Assalamualaikum

Gian nak menulis, tapi takde motif dan idea pun nak cerita :) tengok tajuk pun takde -.- saja nak bagi ada entry baru. Rasa macam dah lama gila tinggalkan blog ni. Sejak makin berusia tak tahu kenapa dengan kemalasan aku yang tahap melampau!!!

Bulan 4 ni cukup sebulan aku praktikal di JPBD Kelantan, lupa nak kabooo ye dop, 1.3.2015 sekali lagi aku bergelar seorang pelajar praktikal untuk lengkapkan pembelajaran aku sebagai seorang pelajar. Tempat aku keje kali ni, agak jauh jugak dengan rumah, tak macam dulu 10 minit je dari rumah. Kali ni aku pilih di Kota Bharu, konon nak jauh cikit la, jauh perjalanan maka luas ilmu ye dop! tapiiiii........sama je! takpelah yang penting dekat dengan rumah, maka hari-hari tengok umi n abah depan mata :) maklumlah aku ni homesick, umur je dah meningkat, tapi perangaii :p *entah bila nak matured






Moyang :) Mak Tok Ayah ! 


Tok Ayah, Moyang dan Abah :) 

Ma familia :) aku bersyukur masih ada mereka. Bagi aku cukuplah mereka di dalam hidup aku. Penyeri, kebahagiaan serta penyebab aku ingin terus bangun untuk hari-hari yang mendatang. Panjangkanlah hubungan ini Ya Rabbi sehingga Kau pertemukan kami sekali lagi di SyurgaMu. 

Krikk krikkk, tak tahu dah nak story apa? gambar takde kena mengena dengan cerita, cerita takde kena mengena dengan gambar! hahaha nampak sangat takde modal nak story! ok la cau dulu, nak gosok baju untuk besok.

tata 
:)