Tuesday, June 23, 2015

Current Life

Assalamualaikum

Alhamdulillah, selesai satu tugas untuk semester ini. Tamat internship dengan jayanya pada 18.06.2015. Baru rasa ada mood nak story, disebabkan dari pagi duk menghadap laptop buat report. capekkkkk T_T tetiba datang pulak mood nak menaip secara tidak diundang maka terhasillah satu entry untuk hari ini :) 


Macam yang aku cakap tadi, sekarang ini aku tengah berperang untuk siapkan 2 report sebelum aku lepaskan segalanya. Nak rehat sepuas-puasnya, pleasseeee! Khamis ini dah nak ke Shah Alam maka betapa lah diri ku dekat sana selama seminggu lebih. Hmm Ikut hati ini malas nak pegi, tapi pikir tanggungjawab maka haruslah ku relakan. Tinggal satu semester je lagiiiiii. Wish me luck!

Oppsss, hampir lupa kita nak ucapkan selamat berpuasa buat pembaca tegar blog gua ni (ada ke?) dan juga seluruh umat islam walau dimana kalian berada, semoga Ramadan kali ini lebih baik dari sebelum-sebelumnya :) Insha Allah


Semoga dipermudahkan.
Take care, people!

No comments:

Post a Comment