Tuesday, January 3, 2017

2017

Assalamualaikum, hello πŸ˜‰

Akhirnya ada juga masa nak update blog. Terlalu sibuk plus idea takde (kering-kontang) πŸ˜‚ eh eh blog pun dah ada emoji la. Kerlasss gituuuu. Lepas ni meriah la cikit blog ada emoji-emoji yang comel mewarnai penulisanku. Harap makin rajin la nak menulis. Heee Sempena tahun baru, azam baru (ada ke azam baru) 😏 narakkkk hahaha si Amirah ni takde matlamat hidup 😁 

Oh yee tahun ni genap la 7 tahun aku dalam dunia blogger. Haha macam kejap je tup tup dah 7 tahun. Tapi aku ni blogger tak berapa nak aktif, tenggelam timbul tenggelam timbul je kerja dia πŸ˜‚ Mula-mula buat blog ini 1st sebab baru beli laptop masa tu, lepas tu dapat pulak sambung study, maka segala apa yang terjadi dalam hidup aku, akan aku bebel dan abadikan dalam blog ni 😊Bosan-bosan aku akan scroll balik entry-entry yang dulu, pahtu gelak sensorang sebab.........haha faham-faham sendiri laa kan kalau budak bercerita, habis benda dia nak story. Ngeee 


I wish 2017 to be full of blessing for you πŸ’‹πŸ’™ Terima kasih untuk 2016 yang indah! Alhamdulillah


Tak tahu dah nak karang apa sebenarnya 😭 ini dulu la eh! Sekian short entry dari Amirah!
InshaAllah ada masa kita jumpa lagi πŸ˜—